Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia! :)))
witam dziewczyny wiecie moze czy duzo osob jest chetnych w tym roku na kwspz?? bo ja dopiero w nastepnym tygodniu zloze papiery i boje sie ze sie nie dostane oczywiscie juz sie zarejestrowalam na internecie a i jeszcze jedno pytanie czy jest rozmowa kwalifikacyjna?? bo na stronie szkoly nie znalazlam nic na ten temat a na innej stronie ktora miala ogolne informacje byla wlasnie rozmowa kwalifikacyjna z gory dzieki i pozdrawiam
Gość
hej Gocha! nie ma zadnej rozmowy kwalifikacyjnej:) i z tego co widzialam przy składaniu papierów to chetnych bylo duzo na kosmetologie a na fizjo mniej. Na ktory kierunek sie wybierasz?:> pozdrawiam!
Gość
ja sie wybieram na kosmetologie i chyba juztro skladam papiery i nie wiem czemu ale sie na prawde boje ze miejsc nie bedzie a ty juz dawno zlozylas??
Gość
Wiesz co ja juz składalam chwile temu tzn na poczatku czerwca a tydzien temu dowiozłam mature jeszcze:) z tego co mi sie obilo o uszy to niby na kosmetologie jest 300 miejsc...ale sama niewiem czy to prawda. Natomiast na fizjo jest 150. Wydaje mi sie ze raczej bedzie jeszcze miejsce takze nie martw sie na zapas tylko składaj papiery szybciorem!
no ja niestety chyba jednak nie bede mogla pojechac nawet w tym tygodniu dzwonilam do dziekanatu i pani powiedziala ze beda miejsca tak do polowy sierpnia ale najlepiej jak zloze do konca lipca tylko nie wiem czy mowila powaznie bo roznie to bywa
juz dzwonilam i mowila ze juz na miejscu bedzie mowila ze jest duzo podan i jutro jade jak sie nie dostane to beda cyrki tak ciekawa jestem czy jeszcze sa miejsca jak ktos wie cos to niech na pisze z gory dziekuje
regulamin finansowy dostajecie do podpisania juz na miejscu jak skladacie papiery na uczelni a miejsca na pewno sa, bo mi sama taka Panienka mowila ktora odbierala moje papiery ze rekrutacja taka prawdziwa zaczyna sie dopiero od polowy lipca hmm do polowy badz konca sierpnia wiec nie ma co sie bac
a ktoras z was idzie na zaoczne?czy wszystkie na dzienne skladacie papiery?
ale ty na zaoczne tak?? to moze jest inaczej ale nie wydaje mi sie i pani powiedziala ze na decyzje musze czekac okolo 3 tygodni i mi przysla a we wrzesniu przysla mi w ktorej jestem grupie wiec nie wiem to zadzwon do dziekanatu lepiej
Ostatnio edytowany przez gosia1100 (2008-07-10 07:37:08)
Gość
fiu fiu.. widze ze forum sie powolutku rozkreca! wspaniale:D napewno jestescie przyjete i nie macie sie co martwic. Ja sie pytalam chyba z dzieciec razy czy to tak an 100%...:)Babka mi jeszcze mowila jak jzu zaowiozlam wszystkie papiery ze do 2-óch tygodniu przysla mi kopie umowy ktora sie tam podpisuje przy podaniu i potwerdzenie ze sie dostalam.
Tak w ogole skad dziewczyny jestescie? fajnie byloby sie poznac choć troszke, co Wy na to? wydaje mi sie ze bedzie wtedy razniej sie, ze tak powiem - zaklimatyzować znajac juz kogos:) pozdrawiam!
no tobie cos o kopii mowili a mi kompletnie nic hehe tylko tyle ze musze na ten list czekac we wrzesniu i nic wiecej nie mowili buuu
no ja z Dębicy i na zoaczne ide,a wy?
Ostatnio edytowany przez monik_88 (2008-07-10 16:04:28)
Gość
Hejj Edyta:) a Ty na komsetologie czy na fizjoterapie sie wybierasz?
Gość
na fizjoterapie:) szukacie juz dziewczynki jakiegos mieszkania?
Gość
ja rowniez szukam jakiegos lokum jakbyco tomoj nr gg4994511
ceny sa masakryczne za wynajem w krk ja planowalam wynajac ze swoim chlopakiem 2osobowy pokoik ale jak na razie zrezygnowalismy i czekamy do pazdziernika i wtedy moze cos bedziemy szukac bo mysle ze ceny wtedy troche spadna bo teraz jest szal bo kazdy szuka mieszkania , przesada zeby np za 2osobowy pokoik placi od osoby po 500zl i to mieszkanie daleko od centrum porazka!
ja uwazam ze teraz jak juz wczesniej napiosalam jest szal na mieszkania w krk, w pazdzierniku wszystko sie uspokoi i beda inne mieszkania, mam nadzieje ze ciut tansze, ja nawet moze i dopiero w listopadzie sie przeprowadze, ale mysle ze korzystniejsze warunki mieszkalne dzieki temu znajde:) zobaczymy
Member
Pisac na PW kto na fizjo ]: ) wiem wiem bezczelnie kaze sie do siebie zglaszac
Ostatnio edytowany przez Baller [$] ]:) (2008-07-31 23:19:24)
ja ide na kosmetologie zaocznie.
a co do odpowiedzi czy sie dostalyscie czy nie. ja dostalam odp po 3 tygodniach
a teraz tylko czekac na list do ktorej grupy nalezymy i kiedy inauguracja jest
wiec <monik_88> do zobaczenia
Member
Dostał ktos list, wlasnie odnosnie grup, inauguracji itp. peace Yo!
Witam wszystkich:) Ja chciałam zapytać czy jest może planowane jakieś spotkanie integracyjne?? Bo widze że jestem daleko w tyle jeśli chodzi o aktualności
A tak poza tym to jestem Ola ( z Dabrowy Górniczej) i wybieram sie na dzienną kosmetologie