Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia! :)))
Hej jeśli ktoś pamięta jak mial pytania z Anatomii na egzaminie to napiszcie .A jeśli nie pamiętacie to może wiecie czy Marecik nie układa pytan z tych testów które dawał na kolokwia!
Mam strasznego stresa przed anatomia i bichemia( na dziennych podobno bylo przesrane)
Z góry dzieki dziewczyny!
Gość
Podbijam czy ktoś mógłby napisać coś jak wygląda kolokwium z anatomii , czy są to testy wyboru czy opisowe, czy bardzo szczegółowe pytania a może ktośma jakieśtesty w domu? Byłabym bardzo, bardzo, bardzo wdzięczna
)
Kolokwium z anatomii?
hehe... jeśli macie z Prof. Marecikiem to zawsze było 15 pytań abcde i jedna poprawna odpowiedź.
Rzadko kiedy wielokrotnego wyboru!
Pytania były różne, ale zazwyczaj dość szczegółowe.
Dotyczące niekiedy szczegółów nie z tej książki co się wszyscy uczyli!
Pozdrawiam.
Gość
hej ja mam testy cos z anatomie jeśli chcecie to slawa1985pluta@wp.pl
New member
dziewczyny ale jak szczegółowe są te pytania...? czy to znaczy ze trzeba umieć dokładny podział np. kości udowej na parenaście jeszcze szczegółów czy o to chodzi? bo już słyszałam tyle wersjii... prosze o odp.
hej a jak jest z kolosami z anatomi na zaocznych?? tez sa takie same pytania jak na dziennych czy calkiem inne wymysla?
bo ja juz w ta niedziele mam z osteologi hehe no i nie wiem czego sie spodziewac odp jak mozecie