Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia! :)))
Member
osiedle młodych czesto tam bywam koleżanki mieszkaja obok zaraz
widzę tylko ja ni z gruchy się wybrałam na tak odległy dla mnie kierunek
Member
tak samo ja miałam iść na WSB na transport i logistykę albo zarządzanie i marketing bo tak wogóle to jestem po ekonomiku
faktury i te sprawy ;p nie wiem co mnie podkusiło iść na fizjo
no ale przekonamy się
ja byłam w klasie humanistycznej póxniej studiowałam w tym kierunku (musiałam rzucić studia siła wyższa) i teraz stwierdzi.łam że fizjoterapia to jest to. Ale fajnie że bedzie z kim jeździć do szkoły
Member
dokładnie już myślałam że będę musiała sama się tłuc busami a tu proszę
kto wie może jeszcze ktoś bedzię z okolic olka
widziałam jedna dziewczyna z sosnowca ale to będzie miała chyba bezpśrednio do krk. a może nie?
Member
dobrze ze z kleparza jest niedaleko
Member
wiesz co ja do ekonomika 2km chodziłam snieg, deszcze trzeba było iść więc taki kawałek nie będzie mi straszny , mam nadzieje
Member
do szkoły, i po szkole też się ciesze
Member
hehe już ci browary w głowie :d ale pewnie po stresującym dniu jak najbardziej
Member
mam troche stresa przez tymi studiami a jak z twoim ang? podobno jakiś test będziemy pisać i potem do grup przydzielają
Member
uuu może nie jest jednak tak źle jak mówisz? kolega mówił że tam są same podstawowe rzeczy
Member
a nad jaką uczelnią się jeszcze zastanawiałaś
Member
to ja nad tym WSB i AK na fizjo też
Member
świeżo po maturze i egz zawodowych
Member
heh wcale nie taka stara
no pa
widze na kilka dni zniknęłam stad i juz pełna strona wypowiedzi.. tez dostałam zaproszenie na inaugurację i szczerze powiedziawszy to nawet mi odpowiada i termin i godzina.. musiałam sobie z tego powodu odpuścić wesele ale trudno się mówi. A co do spotkania przed rozpoczęciem to ja jestem bardzo chętna tylko czy reszta jest? kilka osób nam się na forum uzbierało
Member
JasminQa Ty jestes rocznik 90? to chyba narazie ja jestem najmłodsza
no mnie też nie było kilka dni na forum i aż nie wiedziałam co to się dzieje, że tyle postów się uzbierało ja też chętna na spotkanko przed i też dostałam - przedwczoraj - zaproszenie na inaugurację
tylko jak dla mnie spotkanko przed 26 soerpnia albo po 4 września
ja na fizjoterapię myślę, że z powołania - od 4/5 lat myślę o tym kierunku tylko dopiero teraz idę na studia
Member
to fajnie JasmikQa a skąd jesteś? bo wyczytałam tylko że z okolic Krakowa
Member
no coś kojarze ;p niedaleko krzeszowic ;p
Ostatnio edytowany przez Monika_91_ (2011-08-13 20:01:11)
Member
jak już pisałam wcześniej Ja jestem jak najbardziej za
Member
raczej weekend
JasminQa napisał:
no to napiszcie co wam bardziej odpowiada czy weekend czy dzien tygodnia i spróbujemy sie umówić tak zeby wszystkim pasowalo
JasminQa wiesz, że mam wolne więc z mojej strony wybór jest duuuży
Member
w chwili obecnej nawet środek tygodnia mi pasuje bo szukam pracy i nic nie mogę znaleść ale do 2tyg. wrzesnia sporo czasu i wszystko może się zmienić
Member
a gdzie te spotkanie będzie?